Οι κυβερνήσεις ζητούν να είσαι έτοιμος! Εσύ τι κάνεις τώρα; Ένα podcast με τον Ζαχαρία Μυτιληνιό! Ξεκινάμε από τα βασικά!Στο podcast που ακολουθεί - και είναι το πρώτο από μια σειρά ελπίζω καθημερινών για θέματα επιβίωσης και εναλλακτικής διαβίωσης - κάνουμε την ύστατη προσπάθεια για αφύπνιση και προετοιμασία.

Φυσικά δεν ακολουθώ την παπατημένη και ξέρω ότι οι περισσότεροι θα αρχίσετε και πάλι να με στολίζετε. Όμως έχω συγκεκριμένη τακτική - που την έχω αναλύσει στα άρθρα για την εναλλακτική διαβίωση - και που απευθύνεται στην πλειονότητα του πληθυσμού (και όχι στα εκπαιδευμένα στρατιωτικά άτομα που ισχύουν άλλες τακτικές)!

Αυτό είναι το πρώτο και εισαγωγικό μέρος:
Share on Google Plus

About Zac

Ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνίος αποφάσισε το 2009 βλέποντας τα δύσκολα χρόνια που έρχονται από τις λανθασμένες αποφάσεις των κυβερνήσεων όλης της ανθρωπότητας, να εφαρμόσει του απλούς κανόνες επιβίωσης και διαβίωσης. Μαζί με μια ομάδα 20 ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες άρχισαν να κάνουν πράξη αυτά που έμαθαν στο στρατό. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκομίζονται στην αέναη αυτή προσπάθεια μεταφέρονται μέσα απο αυτό το ιστολόγιο. Ιδαίτερη βάση δώσαμε στους εναλλακτικούς τρόπους επιβίωσης και διαβίωσης και αυτό γιατί απευθύνονται στον άμαχο πληθυσμό.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια:

 1. Νίκο πάνω πάνω έχει τρόπους επικοινωνίας. Μόνο από εκεί μπορείς να με βρεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΥΡΙΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΟΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ
  ΑΓΑΠΑΤΕ
  ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ STRANGER KAI ΩΦΕΙΛΩ ΝA ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή