Έκκληση προς όλους τους Έλληνες - Κάντε μια τελευταία κίνηση που θα μας βοηθήσει ΟΛΟΥΣ


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Έλληνες καλησπέρα σας. 

Όπως όλοι πλέον μπορείτε να καταλάβετε έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για την πατρίδα μας. Εκεί θα δώσουμε τις τελικές εξετάσεις ΟΛΟΙ μας και θα κριθούμε μεταξύ των άλλων και για την φιλοπατρία μας. 

Φιλοπατρία όμως πετώντας στο δρόμο τα αδέλφια μας ή μην προσφέροντας έστω τα ελάχιστα δεν υπάρχει. 

Σήμερα, ημέρα μισθοδοσίας των περισσοτέρων σας ζητώ να διαθέσετε ένα σχετικά ευτελές ποσόν για το σύνολο, για όλη την Ελλάδα, για όλους τους Έλληνες. 

Αν κάθε ένας από εμάς αγοράσει ΣΗΜΕΡΑ ένα - δύο καρποφόρα δέντρα (λεμόνια, πορτοκαλιά, μηλιά κλπ) και  φυτέψει θαμνοειδή που παρέχουν άφθονο υλικό για αφεψίματα (θυμάρι, μέντα, δυόσμο, ρίγανη, κλπ) τότε στον χειμώνα που έρχεται έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. 

Φανταστείτε αν σε 2 μήνες που θα αρχίσουν τα σοβαρά προβλήματα σε κάθε ελληνικό μπαλκόνι υπάρχει και ένα οποροφόρο δέντρο και δύο - τρεις γλάστρες με τα βασικά βότανα. 

Τότε τον δύσκολο χειμώνα που έχουμε μπροστά μας δεν θα φοβηθούμε τίποτα.

Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ για όσους προσπαθούν να μας ελέγχουν μέσω του φόβου... 

Mια εντελώς απλή κίνηση, σχεδόν ανέξοδη λύση και όμως το προσεχές διάστημα μπορεί να σώσει πολύ κόσμο...


Έρχονται οι ανταλλαγές και τα τρόφιμα θα είναι το σημαντικότερο είδος... 
Share on Google Plus

About Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνίος αποφάσισε το 2009 βλέποντας τα δύσκολα χρόνια που έρχονται από τις λανθασμένες αποφάσεις των κυβερνήσεων όλης της ανθρωπότητας, να εφαρμόσει του απλούς κανόνες επιβίωσης και διαβίωσης. Μαζί με μια ομάδα 20 ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες άρχισαν να κάνουν πράξη αυτά που έμαθαν στο στρατό. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκομίζονται στην αέναη αυτή προσπάθεια μεταφέρονται μέσα απο αυτό το ιστολόγιο. Ιδαίτερη βάση δώσαμε στους εναλλακτικούς τρόπους επιβίωσης και διαβίωσης και αυτό γιατί απευθύνονται στον άμαχο πληθυσμό.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια:

 1. ΚΥΤΤΑΞΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΧΩΡΟ ΕΧΩ ΛΕΜΟΝΙΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΛΕΜΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΑΙ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΥΤΩΣΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΡΠΟ.ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΘΥΜΑΡΙ ΜΕΝΤΑ ΚΠΛ.ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΦΥΤΑ ΤΑΣ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΡΠΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΥΜΑΡΙ ΔΥΟΣΜΟ ΚΠΛ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάντα υπάρχει η λύση να πάρει κάποιος ή κάποια ποικιλία τύπου Νάνα (μικροκαμωμένα) ή να πάρει έτοιμα μεγάλα (ειναι όντως λίγο πιο ακριβά αλλά φυτώρια έξω από τα αστικά κέντρα τα πωλούν προς 30-40 ευρώ και έχουν ύψος 2,5+ μέτρα.

   Διαγραφή