Βήμα - Βήμα, πως φτιάχνω καλύβα έκτακτης ανάγκης

Μέχρι να φτιάξουμε δικιά μας καλύβα και να σας την δείξουμε (υπολογίζουμε με την ομάδα να το κάνουμε αυτό κοντά στο Πάσχα και ομαδική εργασία 10 ανθρώπων μέσα σε 7 ημέρες αν το πρόγραμμα που έχουμε φτιάξει πετύχει) σας παραθέτω δύο πολύ κατατοπιστικά βίντεο απο το youtube πάνω στα οποία έχει στηριχθεί και το δικό μας πρότζεκτ.

Η ομάδα μας έχει βάλει πλώρη για την κατασκευή της δεύτερης καλύβας που είναι μεν πιο δύσκολη απο την άλλη όμως μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά άτομα.

Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για το καταφύγιο - safecamp και όχι για το Βασικό Χώρο Διαμονής μας σε περίοδο κρίσης


Τα άρθρα σχετικά με την Επιβίωση – Διαβίωση και τους Εναλλακτικούς Τρόπους ζωής, μπορείτε να τα βρείτε και
Γενική αρθρογραφία εδώ : e-koutsobola και στα Κατοχικά Νέα 
Share on Google Plus

About Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνίος αποφάσισε το 2009 βλέποντας τα δύσκολα χρόνια που έρχονται από τις λανθασμένες αποφάσεις των κυβερνήσεων όλης της ανθρωπότητας, να εφαρμόσει του απλούς κανόνες επιβίωσης και διαβίωσης. Μαζί με μια ομάδα 20 ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες άρχισαν να κάνουν πράξη αυτά που έμαθαν στο στρατό. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκομίζονται στην αέναη αυτή προσπάθεια μεταφέρονται μέσα απο αυτό το ιστολόγιο. Ιδαίτερη βάση δώσαμε στους εναλλακτικούς τρόπους επιβίωσης και διαβίωσης και αυτό γιατί απευθύνονται στον άμαχο πληθυσμό.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου