Σπιτικά όπλα αυτάμυνας και επιβίωσης από το τίποτα (Μέρος 1ο)

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Το θέμα πλέον είναι άκρως επείγον και γι΄αυτό μπαίνει σε άμεση προτεραιότητα, αν και να σας πω την αλήθεια δεν είχα σκοπό να αρχίσω αυτόν τον κύκλο άρθρων τόσο σύντομα. Όμως τα γεγονότα τρέχουν και ο κομβικός αριθμός των 200.000 κοντεύει να συμπληρωθεί, οπότε η συγκεκριμένη σειρά άρθρων είναι άκρως απαραίτητη.

Σε αυτή τη σειρά άρθρων θα μάθουμε πως μπορούμε από πράγματα που έχουμε στο σπίτι μας να φτιάξουμε αποτελεσματικά όπλα. Φυσικά δεν θα χωρέσουν σε ένα άρθρο, εξού και το παρόν αποτελεί το πρώτο μέρος και θα ασχοληθούμε να απλούς κανόνες και τα είδη που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια. Στα επόμενα μέρη θα δείξουμε πως μπορούμε να φτιάξουμε απλά όπλα με είδη που υπάρχουν στο σπίτι μας. Φυσικά δεν θα πούμε για τα τετριμμένα τύπου κουζινομάχαιρα, ψαλίδια τηγάνια και κατσαρόλες. Αυτά είναι αυτονόητα.  

Καταρχήν όσοι έχετε τζάκι ή σόμπα έχετε τα πιο σημαντικά και έτοιμα όπλα. Το τραβηχτήρι και το σπαστήρι για τα ξύλα. Ανοίγουν εύκολα το κεφάλι ακόμα και αν ο εισβολέαν φορά κράνος. Για καλύτερη απόδοση να το πάτε σε έναν τεχνίτη με τροχό ή τορναδόρο  να σας το λειάνει και να το κάνει πιο μυτερό.

Μετά έχουμε τα γυάλινα βάζα (προτιμήστε αυτά με λεπτο μεγάλο λαιμό)  και γυάλινα κηροπήγια. Δεν χρειάζεται να τα πετάξετε στον επιτιθέμενο. Μπορείτε να τα προσαρτήσετε στην ξυλόσκουπα και προκαλώντας μικρά σπασίματα στις άκρες έχεις το τέλειο σπιτικό δόρι.

Ένα όπλο εφάμιλλο του υγρού πυρ της αρχαιότητας είναι οι λάμπες οικονομίας και οι λάμπες φθορίου (όχι οι led και οι ηλεκτρονικές). Για την ακρίβεια είναι χειρότερες από χειροβομβίδα. Αν τις πετάξετε στο πρόσωπο του επιτιθέμενου ή στα γυμνά χέρια, λαιμό τότε θα δείτε τι πάει να πει αφόρητος πόνος και βαθιές χαρακιές...

Ένα όπλο τύπου Νίντζα είναι ο φορτιστής του φορητού σας υπολογιστή. Αυτό σίγουρα δεν το είχατε φανταστεί. Ο φορτιστής του λαπττοπ έχει μια ιδιαιτερότητα. Η μια πλευρά του μετασχηματιστή είναι προσηρτημένη και η άλλη κουμπωτή. Κρατάτε από την άκρη το καλώδιο και περιστρέψτε και σε όποια μούρη βρεθεί ο μετασχηματιστής θα γίνει εγγυημένα κιμάς...

Ένα πολύ σημαντικό όπλο που έχει το 99% των γυναικών στο συρτάρι του είναι η Λακ. Καταρχήν ψεκάστε προς τον επιτιθέμενο και σε απόσταση 5-6 εκατοστών από την οπή του σπρέι ανάψτε αναπτήρα. Έχετε επιτόπου ένα πολύ ισχυρό φλογοβόλο.

 Επίσης το πιο αποτελεσματικό χημικό που έχουμε στην αποθήκη μας και είναι και τσάμπα. Το άκουαφόρτε. Μιλάμε για το πλέον καυστικό που έχουν όλες οι νοικοκυρές. Πολλές απατημένες σύζυγοι έχουν στείλει κόσμο με αυτό το χημικό.

Όλα όσα αναφέραμε εδώ δεν χρειάζονται καμία μεταποίηση και καμία γνώση. Αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό για να τα χρησιμοποιήσουμε.

Όπως λέγαμε στο στρατό τεράστια σημασία έχει η ξηρά εκπαίδευση. Δηλαδή από τώρα κάντε δοκιμές. Ψάξτε να βρείτε το κάθε υλικό και κάντε στρες τέστς. Τρέξτε ένα γύρο το τετράγωνο, τόσο γρήγορα - έντονα μέχρι να λαχανιάσετε  μπείτε στο σπίτι σας και δείτε πόσο γρήγορα μπορείτε να εντοπίσετε τα υλικά αυτά. Αν το κάνετε σε κάτω από 30 δεύτερα από την ώρα που βάζετε το κλειδί στην πόρτα είστε έτοιμοι/ες.

Το μυαλό σε κατάσταση κόπωσης αντιδρά όπως σε κατάσταση πανικού.

Από το επόμενο άρθρο θα μάθουμε να κατασκευάζουμε όπλα με υλικά που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια.

WOW : https://www.wowapp.com/w/zaxarias/Zaxarias-Mytilinios
Τα άρθρα σχετικά με την Επιβίωση – Διαβίωση και τους Εναλλακτικούς Τρόπους ζωής, μπορείτε να τα βρείτε και
Γενική αρθρογραφία εδώ : e-koutsobola και στα Κατοχικά Νέα 

Share on Google Plus

About Zac

Ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνίος αποφάσισε το 2009 βλέποντας τα δύσκολα χρόνια που έρχονται από τις λανθασμένες αποφάσεις των κυβερνήσεων όλης της ανθρωπότητας, να εφαρμόσει του απλούς κανόνες επιβίωσης και διαβίωσης. Μαζί με μια ομάδα 20 ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες άρχισαν να κάνουν πράξη αυτά που έμαθαν στο στρατό. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκομίζονται στην αέναη αυτή προσπάθεια μεταφέρονται μέσα απο αυτό το ιστολόγιο. Ιδαίτερη βάση δώσαμε στους εναλλακτικούς τρόπους επιβίωσης και διαβίωσης και αυτό γιατί απευθύνονται στον άμαχο πληθυσμό.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

   Διαγραφή
 2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕΣΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΞΗΡΑΣ ΣΚΟΝΗΣ (ΤΩΝ 6 KGR)ΨΕΚΑΖΕΙς ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "....σε δυσμενής συνθήκες, μεταφοράς των αμάχων (γυναίκες , ..." σχετικα με αυτο θα ηθελα να πω πως οι περισσοτερες γυναικες (και δεν μιλαω για αυτες τις νοικοκυρες που μενουν κλεισμενεσ στο σπιτι ολη μερα) γνωριζουν τα βασικα και μπορουν και αυτες να ανταπεξελθουν σε μια περιπτωση αναγκησ. ειμαι μολις 17 καιμεσα στην ντουλαπα μου φιλαω 2 σακιδια επιβιωσης φουλ εξοπλησμενα!!! how 'bout dat???

  ΑπάντησηΔιαγραφή