Αν αύριο έχουμε πόλεμο, εσύ είσαι έτοιμος;Γράφει ο Ζαχαρίας ο ΜυτιληνιόςΤο παρόν άρθρο απευθύνεται στο ανδρικό πληθυσμό της χώρας!

Μέσα από πολλά άρθρα, είτε δικά μας, είτε αναδημοσιεύσεις, σας έχουμε μιλήσει για τους τρόπους επιβίωσης, διαβίωσης και την προετοιμασία (ψυχική, υλική και σωματική).

Η κεντρική ιδέα και ιδεολογική στάση όλων  είναι μια. Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο αύριο, έστω και αν αυτό δεν έρθει ποτέ.

Σήμερα βιώνουμε τα προεόρτια ενός παγκοσμίου πολέμου, που ξεκίνησε το βράδυ  23 προς 24/09/2015.

Ίσως αύριο ο ανδρικός πληθυσμός κληθεί να υπερασπισθεί την πατρίδα.Ίσως ηπατρίδα πάει σε έναν πόλεμο!

Και εδώ είναι που θέτω το ερώτημα προς όλους τους άνδρες. Είσαστε έτοιμοι; 

Και τι εννοώ…


Οι άνθρωποι που στηρίζονται σε εσάς (γυναίκες, παιδιά, γονείς, πεθερικά κλπ) θα μπορέσουν να επιβιώσουν χωρίς εσάς; Θα μπορέσουν να υπερασπισθούν τον εαυτό τους και τον υπόλοιπο περίγυρο σας;

 Η γυναίκα σας ξέρει να χειρίζεται την καραμπίνα ή κάνατε το λάθος και περιορίσατε τις αρμοδιότητές της στην κουζίνα και την καθαριότητα;

Οι γονείς σας ξέρουν τι να πράξουν; Τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σας;

Οι περισσότεροι θα πέφτετε από τα σύννεφα, αλλά ΑΝ μας έρθει ένας πόλεμος στην αυλή μας (που μακάρι να μην έρθει ποτέ) και χρειασθεί από τις περιστάσεις οι ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ άνθρωποι να επιβιώσουν σε ένα εχθρικό περιβάλλον, εσύ έχεις φροντίσει για αυτή τους την εκπαίδευση; Τους έχεις σπείρει το μικρόβιο της προετοιμασίας, της ζωής μακριά από την πόλη, της ζωής χωρίς ανέσεις, τη ζωή μαζί με άλλους ανθρώπους;

Ξεκίνησε τώρα φίλε μου. Όχι μετά από δέκα μέρες και αφού δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Μπορεί να πάνε καλά, μπορεί να στραβώσουν λίγο, μπορεί όμως και το πρωί να χτυπάνε οι σειρήνες και να μας μαζεύουν με τα ρέο.

Γι΄αυτό φίλε, ξεκίνα… ξεκίνα έστω και τώρα να κάνεις αυτό που δεν έκανες 4 χρόνια τώρα…

Ενημέρωσε, δείξε τον τρόπο σε ανθρώπους που τόσο καιρό αρνήθηκαν να δουν την αλήθεια κατάματα, στους ανθρώπους που προτίμησαν ένα καφέ στα mall από 4 κιλά αλεύρι στην αποθήκη τους!


Μην ξεχνάτε ότι εμείς οι Έλληνες δεν θα το βάλουμε στα πόδια. Θα μεταφέρουμε τις οικογένειες μας στο ασφαλές καταφύγιο και των Βασικό Χώρο Διαμονής και μετά άμεσα θα επιστρέψουμε και απερίσπαστοι θα δώσουμε τις μάχες που μας αναλογούν.

δημοσιεύθηκε αρχικά στο katohika
Share on Google Plus

About Zac

Ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνίος αποφάσισε το 2009 βλέποντας τα δύσκολα χρόνια που έρχονται από τις λανθασμένες αποφάσεις των κυβερνήσεων όλης της ανθρωπότητας, να εφαρμόσει του απλούς κανόνες επιβίωσης και διαβίωσης. Μαζί με μια ομάδα 20 ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες άρχισαν να κάνουν πράξη αυτά που έμαθαν στο στρατό. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκομίζονται στην αέναη αυτή προσπάθεια μεταφέρονται μέσα απο αυτό το ιστολόγιο. Ιδαίτερη βάση δώσαμε στους εναλλακτικούς τρόπους επιβίωσης και διαβίωσης και αυτό γιατί απευθύνονται στον άμαχο πληθυσμό.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου