Προετοιμασία = Υγεία = Ανθρώπινες Σχέσεις


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Με ρωτάτε τόσο μέσω των σχολίων,  όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τα επερχόμενα ή γιατί δεν πραγματοποιούνται ή γιατί τα σημάδια που βλέπουμε είναι τόσο αντικρουόμενα,  με αποτέλεσμα εμείς οι υποψιασμένοι να έχουμε καταντήσει περίγελος στον περίγυρό μας.

Προτού σας εκθέσω την άποψη μου επ’ αυτού, να σας θυμίσω μόνο ότι εμείς οι τρελοί στις 28  του Ιουνίου είμαστε στην καρακοσμαρα μας, πέρα βρέχει, ενώ την ώρα που όλοι έτρεχαν στα ΑΤΜ εμείς ανανεώναμε το νερό τις δεξαμενές και βγάζαμε τα ντουφέκια από τις ντουλάπες.Ως προς το θέμα μας τώρα.

Το ΠΟΤΕ θα γίνουν πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν είναι θέμα ημερομηνίας.  Το ότι κάποιοι με τον τρόπο τους μας δείχνουν συγκεκριμένα  πράγματα και ημερομηνίες ίσως τελικά αποτελεί και τον Δούρειο Ίππο μας, όμως σαν άλλοι Μυρμιδονες πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα.

Άλλωστε δεν είμαστε καν σε θέση να προβλέψουμε όχι το πότε αλλά ούτε καν το είδος της ανάγκης που θα προκύψει.

Βλέπετε τα γεγονότα έχουν τις ίδιες πιθανότητες να μην γίνουν καν σε αυτή τη γενιά με το να μπορεί να έχουν ξεκινήσει και να μην το έχουμε καταλάβει.

Εμείς λοιπόν χρησιμοποιούμε την προετοιμασία μας -που ούτως ή άλλως προκρίνει ένας όμορφο και υγιεινό τρόπο ζωής – την εντάσσουμε στις κοινές δραστηριότητες με τους φίλους και τα συγγενικά μας πρόσωπα και κοιτάμε να επεκτείνουμε τους ορίζοντες και τον κύκλο επιβίωσης μας.

Αν μη τι άλλο θα έχουμε κερδίσει καλές σχέσεις με το περιβάλλον, τον περίγυρό μας  και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνανθρώπους μας.
Share on Google Plus

About Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνίος αποφάσισε το 2009 βλέποντας τα δύσκολα χρόνια που έρχονται από τις λανθασμένες αποφάσεις των κυβερνήσεων όλης της ανθρωπότητας, να εφαρμόσει του απλούς κανόνες επιβίωσης και διαβίωσης. Μαζί με μια ομάδα 20 ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες άρχισαν να κάνουν πράξη αυτά που έμαθαν στο στρατό. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκομίζονται στην αέναη αυτή προσπάθεια μεταφέρονται μέσα απο αυτό το ιστολόγιο. Ιδαίτερη βάση δώσαμε στους εναλλακτικούς τρόπους επιβίωσης και διαβίωσης και αυτό γιατί απευθύνονται στον άμαχο πληθυσμό.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου